ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Α. Τραχήλη: Η τραγωδία ξύπνησε μνήμες στην Αχαΐα

«Η τραγωδία στην Δυτική Αττική ξύπνησε μνήμες στην Αχαΐα, όταν σε αντίστοιχου βεληνεκούς θεομηνίες, όπως η υπερχείλιση του χειμάρρου Διακονιάρη, είχε οδηγήσει και στην περιοχή μας στην απώλεια ανθρώπινων ζωών. Το ερώτημα είναι πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε ώστε να μην βρεθούμε ξανά μπρος σε απειλητικές και για την περιοχή μας καταστάσεις». 

Αυτό ανέφερε, σε δήλωση της, το απόγευμα της Τετάρτης το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας δεν είναι δυνατόν να υπόκεινται στην λογική της λιτότητας αλλά να εφαρμόζονται κατά γράμμα με γνώμονα την προστασία του πολίτη και της περιουσίας του.
«Ζήσαμε μια απερίγραπτη κατάσταση, όπου συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους από ένα ξέσπασμα του καιρού. Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν ελήφθησαν υπόψη. Το κράτος, δυσκίνητο και χωρίς συναίσθηση των αναγκών έρχεται, εκ των υστέρων, να υποσχεθεί μέτρα που αν είχαν ληφθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα, δεν θα χρειαζόταν η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση εθνικού πένθους», σημείωσε η κ. Τραχήλη.
Επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η άμυνα απέναντι στις καιρικές συνθήκες είναι σημείο αιχμής για την ετοιμότητα μιας Πολιτείας και τον τρόπο που εννοεί το καθήκον της έναντι των πολιτών. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση. Αλήθειες λέμε, που δεν μπορούν να υπερκεραστούν από την επικοινωνιακή οίηση της κυβέρνησης», υπογράμμισε η κ. Τραχήλη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Δάφνη Μπόκοτα εξέφρασε την άποψή της για τους φετινούς σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Η επί σειρά ετών σχολιάστρια του διαγωνισμού έκανε μια ανάρτησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα Χανιά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο συντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ οργανώνουν το γάμο τους σε ελληνικό έδαφος, μετά την ψήφιση του νομοσχεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search