ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Έλενα Κονιδάρη: Σεβασμός στο δικαίωμα της περίθαλψης

Πριν από ένα περίπου μήνα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ανακοίνωσε από την Πάτρα την έναρξη λειτουργίας των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Πάτρα.
Ένα μήνα μετά, και παρά την ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας τους καμία Μονάδα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ενώ για ορισμένες δεν έχει βρεθεί καν κτίριο για τη στέγασή τους. Η Υγειονομική Περιφέρεια καταβάλλει καθημερινές προσπάθειες αλλά αυτές δεν μπορούν να ευοδωθούν χωρίς τη στήριξη της κεντρικής διοίκησης.
Οι πολίτες και οι ασφαλισμένοι αναμένουν το οργανωμένο Δίκτυο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας το οποίο έχει εξαγγείλει τόσες φορές η ηγεσία του Υπουργείου αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Το ίδιο ισχύει και για την Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Νοσοκομείου της Πάτρας η οποία έχει αναστείλει τη λειτουργία της σχεδόν ένα χρόνο τώρα, λόγω έλλειψης γιατρών. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιφέρειάς μας έχουν μείνει ακάλυπτοι από μία σημαντική υπηρεσία ζωής. Ο χρόνος που χάνεται μέχρι να διακομιστούν στα νοσοκομεία της Αθήνας ή των Ιωαννίνων όπου υπάρχει δυνατότητα Καρδιοθωρακοχειρουργικής αντιμετώπισης, είναι πολύτιμος για τη ζωή τους. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά, όπως και οι εκκλήσεις του υγειονομικού κόσμου της περιοχής για άμεση αντιμετώπιση του θέματος. Το υπουργείο Υγείας κωφεύει και αφήνει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της χώρας ακάλυπτο από την συγκεκριμένη ιατρική ειδικότητα.   

Έλενα Κονιδάρη: Μέλους του τομέα Υγείας της ΝΔ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Δάφνη Μπόκοτα εξέφρασε την άποψή της για τους φετινούς σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Η επί σειρά ετών σχολιάστρια του διαγωνισμού έκανε μια ανάρτησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα Χανιά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο συντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ οργανώνουν το γάμο τους σε ελληνικό έδαφος, μετά την ψήφιση του νομοσχεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search