ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συζήτηση εργασίας μεταξύ του Φωκίωνα Ζαΐμη και Βασίλη Μαρτζάκλη

Συνάντηση εργασίας με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, Βασίλη Μαρτζάκλη είχε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης. Ήταν συνάντηση γνωριμίας και οριοθέτησης προτεραιοτήτων εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

«Συζητήσαμε για την προετοιμασία, ετοιμότητα και  συντονισμό των υπηρεσιών μας. Η επικοινωνία μας ήταν άριστη και προμηνύεται μια άψογη συνεργασία», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας θα ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις όσον αφορά θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 17 Μάϊου 2024, όπου τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο τα κοινωνικά π
Image
Image

Search