ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι προτάσεις του Κώστα Σβόλη για την αναβάθμιση του Πατρινού Καρναβαλιού

Με αφορμή την παρέμβασή του σε ημερίδα για το μέλλον του Πατρινού Καρναβαλιού ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κώστας Σβόλης σημείωσε τα εξής:

Οφείλουμε να στοχεύσουμε σε τρείς άξονες:

Πρώτον, στην προβολή, εξωστρέφεια και διαφήμιση του σημαντικού αυτού θεσμού σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Απαραίτητοι οι δίαυλοι επικοινωνίας με πόλεις που διοργανώνουν παγκόσμιας φήμης καρναβάλια.

Δεύτερον, επιβάλλεται η ανανέωση και η προσθήκη νέων καρναβαλικών δράσεων όπως για παράδειγμα ξεχωριστή παρέλαση αρμάτων των πληρωμάτων με θέσπιση ελκυστικών  βραβείων. Ταυτόχρονα κρίνεται απαραίτητη η δημιουργία καρναβαλικού πάρκου με εκθέματα όλες τις υπάρχουσες και μελλοντικές δημοτικές κατασκευές – άρματα, που θα αποτελέσει και διαχρονικό πόλο έλξης τουριστών.

Τρίτον, η θέσπιση κανόνων λειτουργίας των πληρωμάτων κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ο έλεγχος για αποτροπή της παραβατικότητας  και η αρμονική συνεργασία με υπηρεσίες και φορείς για ποιοτικό και ασφαλές καρναβάλι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική απεργια για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ “ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης” και καλεί όλο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 22χρονος για κλοπές που πραγματοποίησε σε καταστήματα του Βόλου τον Νοέμβριο του 2023. Αντιθέτως οι γονείς του που ήταν συγκατηγορούμενοι για συνέργεια σ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατήγγειλε μία μητέρα την ίδια της την κόρη. Μάλιστα, υποστήριξε στην καταγγελία της στην Αστυνομία ότι θύμα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου στα δικαστήρια της Καλαμάτας πραγματοποιείται η δίκη για τους 9 Αιγύπτιους - επιζώντες - που έχουν φυλακιστεί και κατηγορούνται ως διακινητές και ως υπεύθυνοι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Άμεση αναστολή της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Μελισσοβούνι Ερυμάνθου λόγω επικινδυνότητας για την υγεία και την ασφάλεια της ζωής τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αποκατάστασης βλάβης στην Δεξαμενή του Σαραβαλίου της οδού Υδάτων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Μαΐου.  Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή υ
Image
Image

Search