ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος - Η κατηγορία

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε το βράδυ της Παρασκευής (27.04.24), πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, ηλικίας 9 και 11 ετών, τότε.

Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Πρόκειται για πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στο παρελθόν και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Παληού, η οποία με την καταγγελία της άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε βάρος του, οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο 64χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες του, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών.

Παρά τους ισχυρισμούς του, μετά από σχεδόν 25 συνεδριάσεις, ο δικηγόρος δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους οι οποίοι τον καταδίκασαν ομόφωνα. Στο άκουσμα της απόφασης ο ίδιος ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο 64χρονος θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης της Αρετής Παληού, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένειά της, άφησε η Πατρινή γιατρός παθολόγος Τασία Λάττα. Η εκλιπούσα τιμήθηκε από τον Ιατρικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Προεδρία της Συνόδου των Πρυτάνεων έχει από την 1η Μαίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, το οποίο κατ΄επέκταση θα διοργανώσει και την 106η Σύνοδο Πρυτάνε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έβαλαν «λουκέτο» από χθες τα διαγνωστικά κέντρα και στην Πάτρα, με τους εργαστηριακούς γιατρούς να συμμετέχουν σε τριήμερες κινητοποιήσεις για το clawback, δηλώνοντας απελπισμένο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το χειρότερο τετράμηνο της τελευταίας 25ετίας βιώνουν οι έμποροι της Πάτρας και όλης της Πελοποννήσου, που ετοιμάζονται για μπαράζ λουκέτων, μη αντέχοντας οι επιχειρήσεις τους να ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένειά της, άφησε η Πατρινή γιατρός παθολόγος Τασία Λάττα. Η εκλιπούσα τιμήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Προεδρία της Συνόδου των Πρυτάνεων έχει από την 1η Μαίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, το οποίο κατ΄επέκταση θα διοργανώσει και την 106η Σύνοδο Πρυτάνεων τον Ιούλιο. Οι δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έβαλαν «λουκέτο» από χθες τα διαγνωστικά κέντρα και στην Πάτρα, με τους εργαστηριακούς γιατρούς να συμμετέχουν σε τριήμερες κινητοποιήσεις για το clawback, δηλώνοντας απελπισμένοι.. Πάνω από 1.400
Image
Image

Search