ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: Έφεση ζητεί η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τη δικαστική απόφαση

Έφεση ζήτησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου μετά τη δικαστική απόφαση που αφορά στους υπευθύνους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων.

ΗΕισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα στη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών την ακόλουθη παραγγελία:

Προς την κ. Διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών

 

Παρακαλούμε να διερευνηθεί η αυτεπάγγελτη εκ μέρους σας άσκηση του ενδίκου μέσου της εφέσεως ως προς τους αθωωθέντες με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, καθώς και ως προς την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους καταδικασθέντες με την ίδια ως άνω απόφαση, τις επιμέρους ποινές που επιβλήθηκαν σ’ αυτούς και τον τρόπο έκτισης εν γένει των ποινών.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Γεωργία Ευθ. Αδειλίνη

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την ύπαρξη ψεύτικης ιστοσελίδας που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα της Πλατφόρμας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών «My RAE», παραπλανώντας τους καταναλωτές καταγγέλλει η Ρυ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δεκάδες είναι τα παιδάκια που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση χθες Πέμπτη (17/5/24), αμέσως μόλις έφαγαν τις μερίδες των σχολικών γευμάτων σε διάφορα δημοτικά σχολεία στην Λαμία. Ανάστ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δήλωση Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, Βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χαιρετίζουμε την μεγάλη Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ που έλαβε χώρα στι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαριτωμένο σαν παιδικό λούτρινο παιχνίδι και ορφανό από μητέρα, ένα κυνηγημένο από σκυλιά αρκουδάκι σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά δύο ανθρώπων στο Εμπόριο Κοζάνης. Στην αυλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο Άγιος Ανδρέας, αναφέρονται τα εξής: Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 21/5/2024 με κυρίαρχα α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ερευνάται σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews, η καταγγελία αφορά εκπαιδευτικό, ο οποίος φέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για το
Image
Image

Search