ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή στο Μαρούσι

Τρεις συλλήψεις σημειώθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη για τη φονική συμπλοκή στο Μαρούσι.

Μεταξύ των συλλφθέντων δεν περιλαμβάνεται ο δράστης του μοιραίου χτυπήματος στον 23χρονο, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται. Για την αστυνομία, ο εντοπισμός του θεωρείται θέμα χρόνου, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και για άλλα αδικήματα.

Θυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κηφισιάς, στο ύψος του Αμαρουσίου. Από τη συμπλοκή έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό και τραυματίστηκαν ένας 26χρονος φαντάρος και ένας 23χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος φαντάρος ήταν στην παρέα του δράστη, ενώ ο έτερος τραυματίας είναι από την πλευρά του θύματος.

Η αφορμή της συμπλοκής ήταν ασήμαντη με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, φέρεται να είπε: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά».

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο αδέλφια, ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, 2ου ορόφου επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο τη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

H αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όσο πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου φαίνεται πως ένα «φάντασμα αρχίζει και πλανάται πά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ισχυρό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, έδειξε η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search