ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Προσύμνη της Αργολίδας

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή, Προσύμνη, του Δήμου ‘Αργους – Μυκηνών, στην Αργολίδα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που καίει δασική έκταση.

Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 36 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το κύριο μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε μία λοφώδη έκταση, κοντά στην κοινότητα, Προσύμνη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση επικράτησε στο νησί της Νάξου, το απόγευμα της Κυριακής (26/5). Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί ένας καβγάς μεταξύ μιας παρέας και ενός υπαλλήλου σε κατάστημα στη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ένας 58χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Παλαιοκαστριτών, στην Κέρκυρα, μετά από καταγγελία μητέρας ότι παρενοχλούσε σεξουαλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης, αφού έφθασε στην κορυφή της Euroleague τη σεζόν 2023-24, με τον Κώστα Σλούκα να ηγείται της προσπάθειας των “πρασίνων” προς το 7ο ε . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Σία Αναγνωστοπούλου σε δήλωση της σημειώνει: Δυστυχώς τα κατάφεραν!!! Επί πέντε χρόνια έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να «πετάξουν» τις εργαζό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση της Αστυνομίας για δημοτικό υπάλληλο που είχε εξαφανιστεί αλλά ευτυχώς κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στην Πάτρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον υφυπουργό εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Σπανάκη συνόδευσε στην περιοδεία του σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες της Πάτρας ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε live την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  https://www.youtube.com/watch?v=vDYPG1ZU3hY&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD
Image
Image

Search