ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένη πέθανε ακαριαία όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού

Ακαριαίο θάνατο βγήκε 72χρονη ηλικιωμένη στο κέντρο της πόλης της Χίου,  το μεσημέρι της Τρίτης (07.05.2024), όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού.

Την ατυχή ηλικιωμένη εντόπισε ο αδερφός της,  επί της οδού Δελαγραμμάτικα στη Χίο, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές αλλά και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά αφού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το ντεπόζιτο υποχώρησε λόγω σαθρότητας των βάσεων που το στήριζαν.

Η σορός της ηλικιωμένης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή, σημειώνει το politischios.gr.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινητικότητα στην Καμάρα. Σημαντική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση, ενόψει του ντέρμπι στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μία ξεχωριστή ημέρα συγκίνησης και χαράς ήταν η χθεσινή στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας που πλημμύρισε από τους ανθρώπους που έχουν συνδεδεμένες με αυτό μνήμες από τη λειτουργία του ω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου το
Image
Image

Search