ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ο Ψινάκης

Έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Ηλίας Ψινάκης στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Ο δήμαρχος Μαραθώνα μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο του αεροδρομίου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση και αφυδάτωση και του συνέστησαν να νοσηλευτεί προκειμένου να γίνει καλά. Όμως, ο ίδιος υπέγραψε με δική του ευθύνη εξιτήριο και έφυγε.

Ο Ηλία Ψινάκης επέστρεφε από ταξίδι στην Κίνα, για να κάνει γνωστό το Ίδρυμα Μαραθώνα, και περίμενε την ανταπόκρισή του για Ιταλία. Ο ίδιος πόσταρε και μία φωτογραφία στο instagram κάνοντας πλάκα: "Ήμουν τόσο χάλια από την Κίνα που φώναξαν τους Καραμπινιέρους....!"

Ο γιατρός του μετά το συμβάν δήλωσε:"Ο Ηλίας είναι απείθαρχος ασθενής και αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι υπό αγωγή δύο τριών ημερών, καθισμένος ή ξαπλωμένος, εκείνος εργάζεται κανονικά".

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δηλώσεις στο «achaianews.gr», προχώρησε η βουλευτής της «Νέας Αριστεράς» και πρώην υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, κατά την χθεσινή της επίσκεψη στην Αχαική πρωτεύουσα, όπου μ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλε σε δύο πλαστικές σακούλες είκοσι χιλιάδες ευρώ για να σώσει τη ζωή της κόρης του. Τόσο κόστισε η απάτη σε έναν ηλικιωμένο στην Τήνο καθώς «αετονύχηδες» κατάφεραν να τον εξαπα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:12 τα ξημερώματα της Τετάρτης  (15/5) στην Λακωνία.   Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
Image
Image

Search