ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά προσφυγόπουλα ξεβράζει η θάλασσα στη Λέσβο

Την Πέμπτη βρέθηκε νεκρό στην παραλία κοντά στο Μανταμάδο ένα κοριτσάκι 12 - 13 χρονών ενώ χθες σχεδόν στην ίδια περιοχή βρέθηκε νεκρό ακόμη ένα αγοράκι της ίδιας περίπου ηλικίας - Το πρωί του Σαββάτου, στην ίδια πάλι περιοχή εκβράστηκε στις ακτές ακόμα ένα πτώμα.

Άλυτο μυστήριο παραμένει για τις αρχές ασφαλείας της Λέσβου, η εύρεση τριών πτωμάτων στις βορειοανατολικές ακτές του νησιού.

Την Πέμπτη βρέθηκε νεκρό στην παραλία κοντά στο Μανταμάδο ένα κοριτσάκι 12 - 13 χρονών ενώ χθες, Παρασκευή, σχεδόν στην

Στην ίδια περιοχή βρέθηκε νεκρό ακόμη ένα αγοράκι της ίδιας περίπου ηλικίας.

Το πρωί του Σαββάτου, στην ίδια πάλι περιοχή εκβράστηκε στις ακτές ακόμα ένα πτώμα.

Ο προβληματισμός των αρχών ασφαλείας της Λέσβου είναι έντονος, αφού μέχρι τώρα δεν έχει δηλωθεί επίσημα τουλάχιστον καμία εξαφάνιση.

Εικάζεται όπως γνωστοποιεί το "lesvosnews" ότι πρέπει να πρόκειται για προσφυγόπουλα, ωστόσο ούτε από την Ύπατη Αρμοστεία ούτε από κάποιον άλλο αρμόδιο φορέα, έχει δηλωθεί μία εξαφάνιση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στο ανοιξιάτικο διάλειμμα! Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το σκηνικό αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας, με εμφάνιση τοπικών βροχών - και καταιγίδων σε αρκετές περιοχές - κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη τω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους πρ
Image
Image

Search