ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ένταση στο Πολυτεχνείο-Βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ

Επεισόδια με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, σημειώθηκε για μια ακόμα φορά, κατά την διάρκεια της νύχτας γύρω από το Πολυτεχνείο, όταν ομάδες νεαρών επιτέθηκαν αρχικά εναντίον των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, γύρω στις 23.00.

Για λίγο έκλεισε ο οδός Πατησίων, ενώ στη 01.00 οι νεαροί εξαπέλυσαν το δεύτερο κύμα επίθεσης στο ίδιο σημείο,.

Μια ώρα αργότερα οι επιθέσεις «μεταφέρθηκαν» από την άλλη πλευρά του Πολυτεχνείου, στην διασταύρωση Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα.

Η ένταση διήρκεσε μέχρι τις 03.30 τα ξημερώματα, οπότε εκτονώθηκε και επανήλθε η ηρεμία στην περιοχή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 17 Μάϊου 2024, όπου τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδι
Image
Image

Search