ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανεμοστρόβιλος άνοιξε τάφους στους Γαργαλιάνους (VIDEO)

Τα περισσότερα μνήματα έχουν καταστραφεί, καθώς παρασύρθηκαν από τη μανία των ανέμων αρμάρινοι σταυροί, καντήλια, φωτογραφίες των νεκρών και ότι άλλο μπορεί να υπήρχε πάνω στα μνήματα
Οι ισχυροί άνεμοι και η καταιγίδα που έπληξαν τους Γαργαλιάνους νωρίς το πρωί της Τετάρτης, έπληξαν και το νεκροταφείο της πόλης, καθώς σχηματίστηκε ανεμοστρόβιλος ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε τάφους, ξεπερνώντας το 70%!


Τα περισσότερα μνήματα έχουν καταστραφεί καθώς παρασύρθηκαν από τη μανία των ανέμων οι μαρμάρινοι σταυροί, καντήλια, φωτογραφίες των νεκρών και ότι άλλο μπορεί να υπήρχε πάνω στα μνήματα. Το πιο μακάβριο ήταν πως αρκετές ταφόπλακες έσπασαν και αποκαλύφθηκαν πλήρως τα μνήματα. Κάποια ήταν κενοτάφια, κάποια άλλα όμως περιείχαν τις σωρούς των νεκρών.


Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, προκειμένου να κάνει μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας. Ο δήμαρχος είπε πως οι ζημιές υπολογίζονται στις 700.000 ευρώ.

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στο Mega για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι αλλά και το πώς είναι τα παιδιά της 40χρονης μετά το σοκ του θανάτου τη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν την Παρασκευή το μεσημέρι, στη Νέα Ιωνία, ένα 45χρονο αμέσως μετά τη διαφυγή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα και σήμερα (19/05), στην Πάτρα αλλά και σε διάφορες περιοχές της χώρας που«πνίγονται» από την αφρικανική σκόνη. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους το . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται για ακόμη μια «επιστροφή στην πρότερη κανονικότητα». Εν μέσω της θεραπείας του για τον καρκίνο, απείχε από πολλά που συνήθιζαν να είναι μέρος της ρου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
Image
Image

Search