ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

6 οι αγνοούμενοι στην Μάνδρα Αττικής-Ανακοινώθηκαν ακόμα δύο

Στους έξι αυξάνονται και πάλι οι αγνοούμενοι από τη σφοδρή κακοκαιρία και τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, που κόστισαν τουλάχιστον δεκαέξι ανθρώπινες ζωές.

Οι αγνοούμενοι ήταν μέχρι σήμερα το πρωί τέσσερις, ωστόσο με νεότερη ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει πως αναζητά τα ίχνη ακόμα δύο ανθρώπων, ανεβάζοντας σε έξι τον συνολικό αριθμό των ατόμων που δεν έχουν εντοπιστεί μέσα στις λάσπες και τα χαλάσματα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δύο άτομα (άνδρας - μια γυναίκα), διότι αφαίρεσαν από παγκάρι Ιεράς Μονής το χρηματι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist και της ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με τον πρώην Πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Αθλητικού Αγώνα Τροχοπέδιλων στα Βραχνέικα», την Κυριακή 26-5-202 . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα 2 στα 3 ευρώ που προέρχονται από τους ευρωπαϊκούς πόρους οδεύουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δύο άτομα (άνδρας - μια γυναίκα), διότι αφαίρεσαν από παγκάρι Ιεράς Μονής το χρηματικό ποσό των εξήντα ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Αθλητικού Αγώνα Τροχοπέδιλων στα Βραχνέικα», την Κυριακή 26-5-2024, το πρωί, θα πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά -ευτυχώς- τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Χανακίων Ηλείας. Σύμφων
Image
Image

Search