ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Σε δημόσιο χώρο συνελήφθη σήμερα το πρωί ο σε αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Ο κ. Μπέος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα οριστεί σε βάρος του, τακτική δικάσιμος.
Η μήνυση υποβλήθηκε με αφορμή τα όσα έγιναν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, και καταγράφηκαν, όταν ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να εξύβρισε τον κ. Μποτσιβάλη και άλλους παράγοντες.
Στη μήνυση ο σε αργία δήμαρχος κατηγορείται για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, για τη διαχείριση της μετατροπής της Μονής της Χώρας, σ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Ζολ στην Βραζιλία. Όπως ανακοίνωσε σήμερα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva ξεκίνησε από την Ιταλία και έφερε στην Κεφαλονιά εκατοντάδες τουρίστες, που ξεχύθηκαν στην τοπική αγορά στο Αργοστόλι… Ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva ξεκίνησε από την Ιταλία και έφερε στην Κεφαλονιά εκατοντάδες τουρίστες, που ξεχύθηκαν στην τοπική αγορά στο Αργοστόλι… Ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιο έδε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
Image
Image

Search