ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σκότωσε τον αδελφό του και αυτοκτόνησε!

Θρήνος στο Ρέθυμνο για το χαμό των δύο νέων ανθρώπων! Και τα δύο αδέρφια, 21 και 25 ετών έφυγαν μέσα σε μια κακή στιγμή! Μια τραγική στιγμή! Ο 25χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον μικρότερο αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας υγρό μπαταρίας και ποντικοφάρμακο!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ρεθύμνου από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Τα δύο αδέρφια έμεναν μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το κακό! Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος αδερφός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Άγνωστο ακόμα το γιατί, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 21 ετών αδερφό του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαρύτατα τραυματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος αδερφός, αμέσως μετά την πράξη του ήπιε υγρά μπαταρίας αυτοκίνητου και ποντικοφάρμακο, για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα  του νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου τελικά λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε και εκείνος, γράφοντας δραματικό επίλογο στην οικογενειακή τραγωδία.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πηγή: FlashNews

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας 46χρονος μαζί με έναν 45χρονο, σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν συστήσει εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης, ένα παράνομο κέντρο απεξάρτησ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Λαύριο επικράτησε άνετα με 104-66 του Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League. Το Λαύριο έφτασε σε μια ευρεία νί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κηφισιά έγινε η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Super League 2, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα (νίκες Παν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο τη μαχητική ψυχή και το μέταλλο του πρωταθλητή. Οι "πράσινες" έφεραν τα πάνω κάτω σε ακόμα ένα παιχνίδι (2-3 σετ από 2-1), πανηγύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search