ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση και αγωγή στο δημόσιο από τους γονείς του μαθητή που δολοφονήθηκε μέσα στο σχολείο του

Μήνυση και αγωγή αποζημίωσης κατά του Δημοσίου κατέθεσαν οι γονείς του 11χρονου μαθητή, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο σκοτώθηκε μέσα στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι, από αδέσποτη σφαίρα. Ταυτόχρονα ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα καθώς οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι.

«Πέσανε 25 πυροβολισμοί. Κάποιος για δείξει τον ανδρισμό του, ξέρω εγώ τι να πώ; Μια σφαίρα βρήκε το παιδί στο κεφάλι και του έκοψε το νήμα της ζωή για πάντα. Κάθε ημέρα με το τηλέφωνο στο αυτί είμαι και περιμένω ν΄ακούσω κάτι επίσημο. Θέλω ν΄αποκτήσει η περιοχή την ηρεμία, την ασφάλεια της και να είμαι ο τελευταίος που έφτασε σ΄αυτή τη θέση» είπε ο πατέρας του 11χρονου αγοριού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

«Θέλουμε να αποδοθούν ευθύνες στα όργανα της ελληνικής πολιτείας, που με τις παραλείψεις και την αδιαφορία τους δημιούργησαν τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό περιστατικό. Θέλουμε να δοθεί τέλος σε αυτό το καθεστώς ανομίας που ενθαρρύνει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τέτοιου είδους περιστατικά» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θεόδωρος Μαντάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Άψογη ερμηνεία, εντυπωσιακή χορογραφία, ευρηματική σκηνική παρουσία. Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη  δεύτε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, για το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες «Η αξιοκρατία λείπει στη χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
Image
Image

Search