ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η γιατρός Ελένη Χερουβείμ που δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της

Όλοι μιλούν για μία υπέροχη γυναίκα που δολοφονήθηκε περίπου 4 χρόνια αφότου το πιο μεγάλο της όνειρο έγινε πραγματικότητα... κρατούσε στα χέρια της την μικρή κόρη της, την Μυρτώ! Σήμερα (20.12.2017) ήταν η κηδεία της Ελένης Χερουβείμ που θάφτηκε μαζί με την κόρη της... αγκαλιά και για πάντα μαζί!

Η 49χρονη Ελένη Χερουβείμ, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (18.12.2017) μαζί με τη 70χρονη μητέρα και την κόρη της από τον σύζυγό της, Χρήστο Ζαπαντιώτη ο οποίος στην συνέχεια αυτοκτόνησε, μέσα στο διαμέρισμά τους στους Αγίους Αναργύρους.
Μάνα και κόρη στο ίδιο φέρετρο

Σήμερα (20.12.2017) ήταν η κηδεία των αδικοχαμένων γυναικών. Το κοιμητήριο γέμισε από νωρίς κόσμο. Ήθελαν όλοι να αποχαιρετίσουν τα θύματα. Τις δυο γυναίκες που γνώριζαν και το κοριτσάκι που βρήκε το θάνατο από τον άνθρωπο που του έδωσε τη ζωή: τον πατέρα του.

Τον άνθρωπο που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, όταν ξύπνησε έντρομο από τους πυροβολισμούς, το ησύχασε, το ξανακοίμησε και μετά με μια σφαίρα κοντά στο αυτί του πήρε τη ζωή.

Η μικρή Μυρτώ θα είναι μαζί με τη μαμά της στην αιωνιότητα. Ήταν μαζί, «αγκαλιασμένες», στο ίδιο λευκό φέρετρο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για τρίτη φορά μαμά. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός θα φέρει στον κόσμο τον τρίτο καρπό του έρωτά της . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με χρυσό σκόρερ και ήρωα τον Ντούνη, η Κ19 της Παναχαϊκής επικράτησε με 3-2 του Καμπανιακού στην παράταση, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Super League 2 στα Προσφυγικά. Το σ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Ψέματα και ασύστολη κινδυνολογία", καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα όσα είπε σχολιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό βάθος 5 χλμ., όπου έγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
Image
Image

Search