ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας εργάτης νεκρός από την κατάρρευση κατοικίας(VIDEO)

Νεκρός εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα και ανασύρθηκε μέσα από όγκους μπαζών από τους πυροσβέστες, ο άτυχος Έλληνας εργάτης που καταπλακώθηκε όταν υποχώρησε η στέγη, το πάτωμα και ένας τοίχος παλιάς μονοκατοικίας στη Νεστάνη Αρκαδίας, στην οποία πραγματοποιούσαν εργασίες αναπαλαίωσης εκείνος με έναν Αλβανό συνάδελφό του.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο χθες το μεσημέρι, είχαν από την πρώτη στιγμή ακουστική επικοινωνία με τον έναν από τους δύο εγκλωβισμένους εργάτες τον οποίο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν.

Πρόκειται για τον Αλβανό εργάτη, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός, αλλά τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, όπου και νοσηλεύεται.

Για τον δεύτερο που εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα και ανασύρθηκε, δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή η παραμικρή επικοινωνία με τους πυροσβέστες που έσκαβαν στα χαλάσματα για να μπορέσουν να τους εντοπίσουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα 39 σκαλοπάτια», ένα ελκυστικό θρίλερ κατασκοπείας με μία γενναία δόση κωμωδίας στο στυλ των Monty Python,  σε σκηνοθεσία Μάκη Παπαδημητρίου, 10-11-12 Μαΐου, στο θέατρο  Πάνθεον . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση προστατεύει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν αύριο 12 Μαΐου 2024, αλλά και τους φορολογούμενους, που έχουν επιβαρυνθεί με δισεκατομμύρια ευρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΟΚΑΝΑ και ο Πρόεδρος του, Αθανάσιος Θεοχάρης, σε συνεργασία με διεπιστημονική ομάδα στελεχών του ΟΚΑΝΑ, έθεσαν σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έκτακτης βραχείας παρέμβασης γι . . .
LIFE STYLE

Ένα τραγούδι που επικρίθηκε πολύ, μια τραγουδίστρια που άκουσε πολλά, στην πιο αμφιλεγόμενη Eurovision ίσως από καταβολής διαγωνισμού. Η Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι κατέκτησαν την 11η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.    Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
Image
Image

Search