ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων

Τις φωτογραφίες του «δράκου» των Αμπελοκήπων έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. - Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν εκτός από τις φωτογραφίες και βίντεο από επίθεση! - Στην δημοσιότητα και το όνομα του 25χρονου προγραμματιστή - Πρόκειται για τον Αναστάσιο - Θεοδόσιο Στάμο

Ο Αναστάσιος – Θεοδόσιος Στάμος του Ιωάννη και της Αικατερίνης ο οποίος έχει γεννηθεί στις 22/02/1992 στην Αθήνα είναι ο 25χρονος επονομαζόμενος και «δράκος» των Αμπελοκήπων.

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 25χρονου ο οποίος συνελήφθη, τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων δόθηκαν από την αστυνομία.

Κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή και κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος συνολικά εννέα γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες.

Ο νεαρός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του σε διαφορετικές ώρες της νύχτας αλλά φορούσε πάντα χαρακτηριστικά λευκά παπούτσια, τα οποία φορούσε ακόμα και ενώπιον του ανακριτή.

Αρχικά ο 25χρονος αρνούνταν τις κατηγορίες όταν όμως τον αναγνώρισαν οι γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει κλαίγοντας. Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα χαρακτηρίζοντας «πλάκα και καγκουριά» τις ενέργειες του.

Με βάση τα όσα μεταφέρει το περιβάλλον του, το τελευταίο διάστημα, ο 25χρονος φαινόταν ανήσυχος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορούμενου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγη: newsit.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι γίνεται καταγραφή στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.), όλων των πωλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, το μεσημέρι της Τετάρτης (15.5.24), έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα . . .
LIFE STYLE

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το πρωί τη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν μετά από συνεδρίαση της σλοβακικής κυβέρνησης σε τοποθεσία έξω από την Μπρατισλάβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASR, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι γίνεται καταγραφή στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.), όλων των πωλητών που απέκτησαν ά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμα θέματα που αφορούν την Αχαΐα με σκοπό την ανάπτυξη του νομού και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης με τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Πατρέων κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο, οπότε και ανακοινώθηκε ότι εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης
Image
Image

Search