ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Νεαρός χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι τον πατέρα του

Δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφεται μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο στην Αιτωλοακαρνανία. Μετά τον Εμπεσό, όπου χθες μία ανήλικη μήνυσε τον πατέρας της, σήμερα το πρωί είχαμε νέο συμβάν, σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Στράτου! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου, συνέλαβαν έναν 22χρονο, ο οποίος νωρίτερα χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι τον 52χρονο πατέρα του! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας (προκάλεσε ζημιές στο σπίτι).

sinidisi.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο πατέρας του νεογνού που εντοπίστηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα ομολόγησε ότι αυτός το πέταξε στα σκουπίδια. Ισχυρίζεται ωστόσο ότι δεν το σκότωσε, αλλά είχε γεννηθεί πρόωρα και νεκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος βρέφους στην Βραυρώνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε σακούλα σε χωματερή. Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές μετά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο συνέβη στο Καρπενήσι το πρωί της Παρασκευής, όταν ΙΧ στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, για άγνωστο λόγο, έπεσε σε χαράδρα πάνω από 60 μέτρα, ενώ κινούνταν στο δρόμο Καρπεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο συνέβη στο Καρπενήσι το πρωί της Παρασκευής, όταν ΙΧ στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, για άγνωστο λόγο, έπεσε σε χαράδρα πάνω από 60 μέτρα, ενώ κινούνταν στο δρόμο Καρπενησίου-Αγρινίου, στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σεισμοί την Κεφαλονιά θα συνεχιστούν, ανέφερε o Δρ. Ευθύμης Λέκκας, Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας. Ο κ. Λέκκας ανέφερε ότι την Παρασκευή είχαμε τρεις σεισμικές δονήσεις
Image
Image

Search