ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα κατά Apple: Μήνυση για τα... αργά iPhone

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Apple παραδέχθηκε ότι κάνει εσκεμμένα τα παλιότερα μοντέλα του iPhone πιο αργά, προκειμένου να συντηρήσει τη μπαταρία τους, και... άρχισαν τα όργανα.

Ήδη η εταιρεία βρίσκεται ενώπιον οκτώ αγωγών εις βάρος της από χρήστες, οι οποίοι θεωρούν ότι η Apple τους εξαπάτησε, μη ενημερώνοντάς τους ότι συν τω χρόνω οι συσκευές τους θα γίνονταν πιο αργές, λόγω μειωμένων αντοχών της μπαταρίας.

Από τις επτά αγωγές ξεχωρίζει μία, που ζητά αποζημίωση σχεδόν ένα τρισ. (!) δολάρια, ωστόσο, όλοι οι ενάγοντες ζητούν αποζημιώσεις, καθώς και απαγόρευση η Apple να κάνει τα παλιότερα iPhone πιο αργά.

Σύμφωνα με νομικούς στις ΗΠΑ, το «κλειδί» στην υπόθεση θα είναι οι... μπαταρίες των iPhone, καθώς οι μηνυτές υποστηρίζουν ότι ήταν εξ αρχής προβληματικές και γι' αυτό η Apple υποχρεώνεται να κάνει τα τηλέφωνα πιο αργά, μέσω ειδικού software.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι οι αγώγές ίσως κατορθώσουν να αποδείξουν ότι η Apple ενδεχομένως εξαπάτησε τους χρήστες των iPhone, αφού δεν τους πληροφόρησε έγκαιρα για τα προβλήματα της μπαταρίας και την ανάγκη οι συσκευές τους να λειτουργούν σε... χαμηλότερες στροφές.

topontiki

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα 39 σκαλοπάτια», ένα ελκυστικό θρίλερ κατασκοπείας με μία γενναία δόση κωμωδίας στο στυλ των Monty Python,  σε σκηνοθεσία Μάκη Παπαδημητρίου, 10-11-12 Μαΐου, στο θέατρο  Πάνθεον . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση προστατεύει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν αύριο 12 Μαΐου 2024, αλλά και τους φορολογούμενους, που έχουν επιβαρυνθεί με δισεκατομμύρια ευρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΟΚΑΝΑ και ο Πρόεδρος του, Αθανάσιος Θεοχάρης, σε συνεργασία με διεπιστημονική ομάδα στελεχών του ΟΚΑΝΑ, έθεσαν σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έκτακτης βραχείας παρέμβασης γι . . .
LIFE STYLE

Ένα τραγούδι που επικρίθηκε πολύ, μια τραγουδίστρια που άκουσε πολλά, στην πιο αμφιλεγόμενη Eurovision ίσως από καταβολής διαγωνισμού. Η Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι κατέκτησαν την 11η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.    Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
Image
Image

Search