ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Έχω φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τον σκότωσαν

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ενισχύουν τους ισχυρισμούς ότι πρόκειται τελικά για δολοφονία.

Ειδικότερα, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου που ερευνά την υπόθεση υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δολοφονήθηκε.

Όπως ανέφερε  πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τρία σπασίματα στο χέρι του φοιτητή αλλά και κάταγμα στη μύτη του άτυχου νεαρού.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια για την υπόθεση, τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη μεταφέρθηκε μετά από μέρες στο σημείο που τελικά βρέθηκε.

Σύμφωνα με το enikos.gr, έχει ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα Ιωαννίνων έκθεση 204 σελίδων, στην οποία αναφέρει αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του και ζητά την εκταφή της σορού του φοιτητή, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του ότι πρόκειται για δολοφονία. «Το παιδί το σκοτώσανε. Και ύστερα έκρυψαν τη σορό. Έχω αποδείξεις ότι όταν βρέθηκε, το σώμα του ήταν σχεδόν άθικτο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να ήταν τόσες ημέρες εκτεθειμένο», αναφέρει ο ιδιωτικός ερευνητής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Με συννεφιά και κάποιες βροχές θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024), καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός.  Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περίπου ένας μήνας απομένει μέχρι τις κάλπες της 9ης Ιουνίου και ενόψει του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία ανάσα πριν επιστρέψουν για τα καλά στη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μας ενημέρωσε σήμερα ότι το αρνί που δυσκολεύονται να αγοράσουν οι πολίτες για το Πάσχα, δεν είναι ακριβό αλλά... βαρύ. Αν θέλουν οι καταναλωτέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search