ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Τουρκία απειλεί για το άσυλο: Μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε

Απειλές της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας, με αφορμή την παροχή ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, εκτόξευσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου.

Με μηνύματα που ανέβασε στο Twitter, ο συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (είχε ταξιδέψει και στην Ελλάδα στην πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν -Στην πάνω φωτογραφία δίπλα στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση) αναφέρεται στο θέμα των Τούρκων αξιωματικών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ που αφήνεται ελεύθερο», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ωφελεί κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες».

Σε άλλο μήνυμα, ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τονίζει πως «εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά, αλλά η απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση» και προσθέτει σε άκρως επιθετικό ύφος ότι «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, υπόθεση ληστεία που διαπράχθηκε, σε περιοχή της Ηλείας, σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, ανακ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επιτέλους μπήκε τάξη στην πόλη στον μεγάλο πεζόδρομο της Αχαικής πρωτεύουσας, εκεί που μέχρι πριν μερικά 24ώρα, οι πεζοί δεν μπορούσαν σε αρκετά τμήματά του να τον διασχίσουν, από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aλλος ένας νέος άνθρωπος από την Αχαΐα έφυγε από την ζωή. Μόλις στα 56 του χρόνια ο Βασίλης Καπόρης από το Αίγιο, “έφυγε” προχθές μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ έβλεπε στην τηλεόρασ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Άσκηση ετοιμότητας (επί χάρτου) για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών για λόγους προστασίας από δασική πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Δήμο Ερυμάνθου με την ονομ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, υπόθεση ληστεία που διαπράχθηκε, σε περιοχή της Ηλείας, σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, ανακοινώνει η αστυνομία.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aλλος ένας νέος άνθρωπος από την Αχαΐα έφυγε από την ζωή. Μόλις στα 56 του χρόνια ο Βασίλης Καπόρης από το Αίγιο, “έφυγε” προχθές μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ έβλεπε στην τηλεόραση τον αγώνα του Πανα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μία ανάρτηση στο facebook, αποκαλύφθηκε η μεγάλη αγάπη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για τον Παναθηναικό, που δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από τον τελικό για το Ευρωπαικό στο Βερολίνο
Image
Image

Search