ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση Παυλόπουλου, η διαγραφή πειθαρχικών ποινών στα Σώματα Ασφαλείας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, κάνει γνωστό ότι απαλλάσσει, όλους τους τιμωρημένους με πειθαρχικές ποινές αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους σπουδαστές των Σχολών αυτών -όπου δύναται εφαρμοσθεί – από την έκτιση του υπολοίπου των πειθαρχικών ποινών.

Η απαλλαγή ισχύει για όλες τις επιβληθείσες ποινές, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την περίοδο 8 έως 10 Μαΐου, θα καταβληθούν 62.244.037 ευρώ σε 60.583 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόληση . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Στην απόσυρση του εμβολίου για τον κορονοϊού προχωρά η AstraZeneca. Η επίσημη αιτιολογία είναι λόγω του πλεονάσματος διαθέσιμων ενημερωμένων εμβολίων. Η AstraZeneca είχε καταθέσει . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από την 1η Ιουνίου στις παραλίες της Πάτρας θα κάνουν την φετινή τους εμφάνιση οι ναυαγοσώστες, καθώς μέχρι τότε θα ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός ανάληψης του έργου της ναυαγο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Φύγε, θα γίνει έκρηξη και μην πάρεις την Αστυνομία», είπαν μιλώντας καθαρά ελληνικά προτάσσοντας όπλο στον υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που είχε βάρδια στο εργοτάξιο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία χορών, μουσικής και τραγουδιών απ΄ όλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Στον Πύργο, εγκυμονούσα γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό. Όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην  Πάτρα θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, μετά και την έναρξη αντιπυρικής περιόδου, αλλά και και τις πρώτες φωτιές που εκδηλώθηκαν στ
Image
Image

Search