ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίστηκε γυναίκα στο Όλυμπο-Επιχείρηση διάσωσης

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μιας γυναίκας που έχει τραυματιστεί στο λούκι του Στεφανιού, στον Όλυμπο, έχει ξεκινήσει από τις 11 σήμερα το πρωί.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε σύμφωνα με το "hrt.org.gr" στις 10.53 για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο “Γ. Αποστολίδης” και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Tαυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.

 

Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το καταφύγιο “Γ. Αποστολίδης” πρόκειται για μια ορειβάτη περίπου 35 χρονών, η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρα.
 
Στην επιχείρηση για τη διάσωσή της θα συμμετέχει ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας είναι σοβαρή.
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα στις περιοσσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τη πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβριν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα άσκοπου πυροβολισμού όπως όλα δείχνουν, έπεσε ένας 35χρονος ο οποίος το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στον δρόμο επί της οδού Ήρας στο Μενίδι, τραυματίστηκε στο πόδι από αδέσποτη σφ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα στην Δ΄ Πτέρυγα στους κοινόχρηστους χώρους και στο κελί 113 το οποίο είναι κενό και βρίσκεται υπό κατασκευή πραγματοποίησαν αργά το βράδυ της Ανάστασης στις Φυλακές Κορυδαλλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός της 77χρονης που έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που έμενε, στον τέταρτο όροφο, στην Αγία Παρασκευή. Χωρίς να μπορεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα σήμερα και αύριο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με την απόφαση τη Δευτέρα του Πάσχα η αγορά θα είναι κλειστή λόγω της αργίας, ενώ ούτε την Τρίτη θα ανοίξουν τα εμπορικά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η προτομή του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, κοσμεί το νέο Δημαρχείο της Πάτρας.  Πρόκειται για το έργο του γλύπτη και ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δημητριάδη του αποκαλουμένου «Παρισινού», που παραχω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 48 και 42 ετών, προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον από
Image
Image

Search