ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Με σεισμικές δονήσεις ξεκίνησε το σημερινό 24ωρο

Μια «ασθενή» σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψαν οι σεισμογράφοι στις 01:14 στον θαλάσσιο χώρο 89 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Γαύδου, νότια της Κρήτης, ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η δόνηση έγινε σε ένα σημείο 329 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας, σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σεισμική δόνηση όμως 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3.42 τα ξημερώματα και στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 48 χλμ βόρεια των Ψαρών και το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική απεργια για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ “ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης” και καλεί όλο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 22χρονος για κλοπές που πραγματοποίησε σε καταστήματα του Βόλου τον Νοέμβριο του 2023. Αντιθέτως οι γονείς του που ήταν συγκατηγορούμενοι για συνέργεια σ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατήγγειλε μία μητέρα την ίδια της την κόρη. Μάλιστα, υποστήριξε στην καταγγελία της στην Αστυνομία ότι θύμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική, αντιλαϊκή πολιτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Άμεση αναστολή της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Μελισσοβούνι Ερυμάνθου λόγω επικινδυνότητας για την υγεία και την ασφάλεια της ζωής τω
Image
Image

Search