ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό!Κρεμάστηκε 17χρονος

Τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας...

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 17χρονος χθες τα ξημερώματα στους Νέους Επιβάτες. Ο ανήλικος σύμφωνα με το thousandnews βρέθηκε κρεμασμένος από συγγενείς του σήμερα το πρωί. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, όμως ο 17χρονος ήταν ήδη νεκρός. Τα αίτια που οδήγησαν τον ανήλικο σε αυτή του την πράξη παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ο νεαρός να σημειωθεί πως φοιτούσε στο ΕΠΑΛ Επανομής. Οι συμμαθητές του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον φίλο τους.

Πηγή: thousandnews

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αταλάντα στην πρώτη της συμμετοχή στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό τελικό κατέκτησε το Europa League, επικρατώντας 3-0 της Λεβερκούζεν. Η Αταλάντα κατέκτησε το Europa League για πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σημειώσεις με ποσά και ονόματα από το 2020 έχουν εντοπίσει οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ στα τετράδια - σημειωματάρια που διατηρούσε στο σπίτι της η διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και στη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ηλυσιακός του Αντώνη Φώτση και του μίδα των Εθνικών κατηγοριών Βαγγέλη Καράμπουλα, υπό την καθοδήγηση του Θοδωρή Ασημακόπουλου, πήραν το πρωτάθλημα της National League 2 και ανέβ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το Βερολίνο και το Final Four της EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις μερικές ώρες πριν από τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αιγιαλείας υπέβαλε ο κ. Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο. Ο κ. Σπηλιωτόπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με στόχο να φτάσει σε κάθε γειτονιά και συνοικία το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η συμπόρευση με το Κόμμα και μπροστά στις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Με την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο Πλατάνι, έσπευσαν, από την πρώτη στιγμή, στο σημείο ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Αναστασίου με την Υπηρεσία Πολιτικής
Image
Image

Search