ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Πετρούπολη: Νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων

Το βρέφος εντοπίστηκε από ρακοσυλλέκτη μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Πίνδου στην Πετρούπολη. Ο ρακοσυλλέκτης την ώρα που έψαχνε στον κάδο βρήκε το νεκρό μωρό τυλιγμένο σε μία σακούλα και αμέσως, σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής και ιατροδικαστής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σεισμοί την Κεφαλονιά θα συνεχιστούν, ανέφερε o Δρ. Ευθύμης Λέκκας, Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας. Ο κ. Λέκκας ανέφερε ότι την Παρασκευή είχαμε τρει . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ρωσικές δυνάμεις προσπάθησαν σήμερα να διασπάσουν τα ουκρανικά σύνορα στη βορειοανατολική περιοχή του Χαρκόβου με θωρακισμένα οχήματα και βομβάρδισαν με σφοδρότητα την περιοχή, . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το... αριστερό μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο διπλό του τουρνουά της κατηγορίας Masters 1000 που διεξάγεται στη Ρώμη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο Ολλανδός παρτενέρ του, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση: 1) Τεχνικών Προδιαγραφών της αριθ. 2/2024 μελέτης, 2) Πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σεισμοί την Κεφαλονιά θα συνεχιστούν, ανέφερε o Δρ. Ευθύμης Λέκκας, Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας. Ο κ. Λέκκας ανέφερε ότι την Παρασκευή είχαμε τρεις σεισμικές δονήσεις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση: 1) Τεχνικών Προδιαγραφών της αριθ. 2/2024 μελέτης, 2) Προσφυγή στην διαδικασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα για την αποτίμηση του 1ου κύκλου Επιχειρηματικών Ανακαλύψεων, αλλά και την Προδημοσίευση Πρόσκλησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Δυτ
Image
Image

Search