ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία: Πνίγηκε αγοράκι 2,5 ετών μπροστά στα μάτια του παππού

Μια τραγωδία συγκλονίζει τη Βόνιτσα. Ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σωτήρος.
Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη όταν ο μικρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διέφυγε την προσοχή του 65χρονου παππού του και βούτηξε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το παιδί ανέσυρε από τη θάλασσα ο θείος του.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και εν συνέχεια στο Νοσοκομείο της Πρεβεζας.

Εκεί οι γιατροί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις να επαναφέρουν το αγγελούδι κάνοντας του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Μια ομάδα Ισραηλινών αξιωματούχων θα ταξιδέψει στο Κάιρο τις επόμενες ώρες για να εκτιμήσει εάν η Χαμάς μπορεί να πεισθεί να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελευταία της πρόταση για . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται περιοδείες και συσκέψεις στα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ώστε να προετοιμαστεί η 24ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλή . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η μετατροπή σε τζαμί και της Μονής της Χώρας, ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς με μοναδικά στον κόσμο βυζαντινά ψηφιδωτά, αποτελεί μια πολύ σοβαρή πρόκληση που φέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι εκδρομείς του Πάσχα από εχθές έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστροφή και βέβαια η κίνηση στις Εθνικές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search