ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί: «Έφαγαν» τον διοικητή της Μονάδας και της Μεραρχίας

Απομακρύνθηκαν οι δυο ανώτατοι αξιωματικοί μετά την αιχμαλωσία των στρατιωτικών - Πήραν “φύλλο πορείας” για άλλες μονάδες μετά το περιστατικό στις Καστανιές του Έβρου - Δείτε που πάνε μετά την απομάκρυνσή τους από την περιοχή - Οι Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι για 9η ημέρα στα χέρια των Τούρκων

Οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι πλέον για έννατη μέρα στα χέρια των Τούρκων και το θέμα τις σύλληψής τους έφερε εξελίξεις στον Στρατό Ξηράς. Οι δυο ανώτατοι αξιωματικοί – υπεύθυνοι των δυνάμεων στην περιοχή, είναι αυτοί που “πληρώνουν τη νύφη”.

Πρόκειται για τους υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα και τον Ταξίαρχο Ανδρέα Φλωράτο διοικητές στη 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου και στην 3η Ορεινή, Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «Ρίμινι», αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το OnAlert.gr καθώς δεν πρόκειται για τυχαία στελέχη, αλλά έμπειρους και αξιόμαχους στρατιωτικούς η απομάκρυνσή τους δεν σημαίνει και το τέλος της καριέρας τους στο Στράτευμα. Προφανώς κρίθηκαν πολύτιμοι και έτσι μετακινήθηκαν ο ένας σε νευραλγικό κλάδο του ΓΕΣ και ο δεύτερος στη διοίκηση σχολής του Στρατού.

Την ίδια ώρα ο ανθυπολοχαγός Μητρετώδης και ο Λοχίας Κούκλατζης παραμένουν στα χέρια των Τούρκων για 9η ημέρα και ακόμη στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται κάποιο φως για την επιστροφή τους καθώς η Άγκυρα φαίνεται ότι επιλέγει τακτική καθυστέρησης για την αύξηση της πίεσης προς την Ελλάδα.

Όπως αποκαλύπτεται η Τουρκία υπήρξε “εμπλοκή” στην διαδικασία με άνωθεν παρέμβαση και έτσι το απλό κατά τα άλλα επεισόδιο στη μεθόριο μετατράπηκε σε μείζον θέμα μεταξύ των δύο χωρών.

Με πληροφορίες από Onalert

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι γιατροί όλοι της χώρας εξαιτίας του παρβοϊού μετά από επείγουσα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.  Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ πρέπει να είναι σε επιφυλακή και . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμένη είναι και μια κάτοικος του Μενιδίου, η οποία όταν έφτασε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη από την Αλβανία είδε -πέρα από τη σορό της άτυχης γυναίκας- την κόρη . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τη συνοδεία της SCA Orchestra υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χόρτα, σκουπίδια, αυτοκίνητα και κομμάτια με μπετόν, εξαφανίζουν, κυριολεκτικά όμως, τους διαδρόμους τυφλών σε πολλά τμήματα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, με αποτέλεσμα όσοι μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο για το ΕΣΥ και τα Δημόσια Νοσοκομεία τα οποία βρίσκον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
Image
Image

Search