ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

44χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξενοδοχείο

Αναστάτωση επικρατεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας, μετά το σοκαριστικό περιστατικό το απόγευμα της Παρασκευής (09.03.2018).

Ένας 44χρονος Λιθοπουανός κρεμάστηκε στην τουαλέτα του δωματίου του. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Διενεργείται προανάκριση.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης με τον πρόεδρο του  Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνάντησης των δύο ηγετών που πραγματοποιείται στην . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την Jessika Roswall και μίλησαν μεταξύ άλλων για τη συνεργασία των δύο χωρών. Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας στο πλαίσιο της ΕΕ και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης με τον πρόεδρο του  Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο πληθυσμός μιας… Ελλάδας, δηλαδή 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, και άλλο 1 εκατομμύριο πολίτες επιπλέον, επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στα τακτικά, τα επείγοντα και τα απογευματινά ιατρεία το περασ
Image
Image

Search