ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη συζύγος γυναίκας αστυνομικού με όπλο και πλαστές ταυτότητες

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες με αφορμή τη σύλληψη του συζύγου μίας γυναίκας αστυνομικού, σε υπηρεσία της Αττικής, μετά από τυχαίο έλεγχο στην περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το σύζυγο της αστυνομικού στου Παπάγου, να έχει υπό την κατοχή του το υπηρεσιακό πιστόλι της γυναίκας του, δυο πλαστές ταυτότητες με πραγματικά στοιχεία εν ενεργεία αστυνομικών και ένα ρόπαλο.

Για το όπλο η αστυνομικός δεν είχε δηλώσει απώλεια ή κλοπή, με τους αστυνομικούς των εσωτερικών υποθέσεων να εξετάζουν τυχόν εμπλοκή της σε έκνομες ενέργειες, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο ΣΚΑΪ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στην επιλογή της η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα να αποκαλεί τη χώρα της, όχι Βόρεια Μακεδονία αλλά Μακεδονία, καθώς σε μια νέα ανάρτηση και θέλοντας να ευχαριστήσει την Σουηδία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απέκτησε κάγκελα και μάλιστα κίτρινου χρώματος το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και ειδικότερα το τμήμα στον Μώλο, που εδώ και χρόνια έχει λάβει την μορφή ενός παράνομου ατελείωτου π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δίπλα σε κατοικίες, εστιατόρια και καφέ, σε ένα σημείο πολυσύχναστο τόσο το χειμώνα και πολύ περισσότερο την καλοκαιρινή περίοδο, επελέγη, προκαλώντας αντιδράσεις, όταν πριν λίγα 2 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί της Πάτρας μετέχουν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" πραγματοποιούν σήμερα το πρωΐ οι εργαζόμενοι παρουσία καιτ ου προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ΜΙχάλη Γιαννάκου. Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο ν
Image
Image

Search