ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φάκελος με σφαίρα εστάλη στον Κοτζιά

Τυλιγμένη σε επιστολή ήταν η σφαίρα που εστάλη στις αρχές εβδομάδες στο υπουργείο Εξωτερικών με παραλήπτη τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του Σκοπιανού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου.

Τόσο το σημείωμα όσο και η σφαίρα έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να εντοπιστεί ο αποστολέας και ο συντάκτης.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Φεβρουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών είχε λάβει απειλητική επιστολή στην οποία ο αποστολέας έκανε λόγο για τρεις σφαίρες φυλαγμένες για αυτόν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας,  Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά επτά νέες δικογραφίες για υποθέσεις . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στην επιλογή της η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα να αποκαλεί τη χώρα της, όχι Βόρεια Μακεδονία αλλά Μακεδονία, καθώς σε μια νέα ανάρτηση και θέλοντας να ευχαριστήσει την Σουηδία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απέκτησε κάγκελα και μάλιστα κίτρινου χρώματος το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και ειδικότερα το τμήμα στον Μώλο, που εδώ και χρόνια έχει λάβει την μορφή ενός παράνομου ατελείωτου π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας,  Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά επτά νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί της Πάτρας μετέχουν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
Image
Image

Search