ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλακίστηκε ο Κώστας Σαμαράς, ο μετρ των αποδράσεων

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Χαλκίδας μετά από 30 χρόνια ο «δραπέτης όλων των εποχών», ο «Πεταλούδας», όπως έγινε διαβόητος για τις αποδράσεις του, ο Κώστας  Σαμαράς!

Ποιός είναι ο Κώστας Σαμαράς

Ο Κώστας Σαμαράς έκλεβε μαγαζιά, τράπεζες κι αυτοκίνητα. Τα πιο γνωστά χτυπήματά του ήταν σε τράπεζες κωμοπόλεων της Ελλάδος, από όπου έκλεψε μεγάλα ποσά με τη βοήθεια των συνεργατών του, κυρίως των αδερφών Παλαιοκώστα.

Έχει αποδράσει συνολικά πέντε φορές από τις φυλακές, ενώ ισάριθμες προσπάθησε ανεπιτυχώς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν πτοούνται οι Πατρινοί από την οικονομική κρίση και την ακρίβεια και σε κάθε ευκαιρία εγκαταλείπουν το κλεινό άστυ και φεύγουν για σύντομες αποδράσεις προκειμένου να γεμίσουν τι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έφεση ζήτησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου μετά τη δικαστική απόφαση που αφορά στους υπευθύνους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραγραφής τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
Image
Image

Search