ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πύθωνας στραγγαλίζει τον γητευτή του- BINTEO-ΣΟΚ

Σύριζα με τον θάνατο βρέθηκε ένας γητευτής φιδιών στην Ινδία κατά τη διάρκεια σόου με έναν πύθωνα τον οποίο είχε τυλίξει γύρω από το λαιμό του.

Ενώ η παράσταση συνεχιζόταν χωρίς προβλήματα, ξαφνικά ο άνδρας άρχιζε να εμφανίζει δυσφορία, να γονατίζει και τελικά να πέφτει αναίσθητος μπροστά στα μάτια των θεατών.

Το σοκαριστικό είναι ότι αρχικά κανείς δεν αντέδρασε καθώς όλοι πίστεψαν στην αρχή ότι ήταν μέρος της παράστασης του άνδρα.
Τελικά τρεις εκ των θεατών που κατάλαβαν ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου αποφάσισαν να παρέμβουν και να απομακρύνουν το φίδι από το λαιμό του άνδρα.

Ο γητευτής των φιδιών στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να νοσηλευτεί χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά την περιπέτειά του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, ύστερα από την καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο λεωφορείο εταιρείας το πρωί της περασμέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι Ιρανοί αποτίουν σήμερα φόρο τιμής στον πρόεδρο Εμπραχίμ Ραϊσί, η κηδεία του οποίου ξεκίνησε στην Ταμπρίζ, πρωτεύουσα της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν όπου σκοτώθηκε την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα με θύμα 45χρονο σημειώθηκε στις Μουριές Κιλκίς, ενώ ως δράστης συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
Image
Image

Search