ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας – Ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Η αστυνομικός κατέρρευσε μπροστά στον άντρα της και πέθανε στο σπίτι που έμεναν. Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπηρετούσε στη Λάρισα, όπου ζούσε με την οικογένειά της…

Η άτυχη αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της από τη μια στιγμή στην άλλη. Πέθανε στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά της, στη Λάρισα. Υπηρετούσε ως αξιωματικός στην αστυνομία και είχε καταφέρει μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα της, να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων της. Ακόμα τα αίτια θανάτου δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Όλα δείχνουν πως η 46χρονη έπαθε ανακοπή καρδιάς. Δεν αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να διαπιστωθούν οι λόγοι του αναπάντεχου και πρόωρου θανάτου της.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελληνική Αστυνομία στη Λάρισα από την είδηση του ξαφνικού θανάτου 46χρονης αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., το πρωί της Κυριακής, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα, υπηρετούσε ως αξιωματικός αστυνομικός ειδικών καθηκόντων, ψυχολόγος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ ήταν και μητέρα ενός μικρού αγοριού.

Ο σύζυγός της μαζί με άλλο οικείο της πρόσωπο την είδαν να καταρρέει ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση να την κρατήσουν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν

Η 46χρονη αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την είσοδο αγνώστων στην Ακρόπολη και την διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών. Σε ανάρτηση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έληξε η προθεσμία, κατά την οποία οι πολίτες είχαν δικαίωμα να υποβάλουν το αίτημά τους στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που ήθελαν να μεταβάλουν τα στοιχεία μητρώου τους και ν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με την αναβαθμισμένη πλατφόρμα, ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται πλησίον του, για να εντοπίσει τα φθηνότερα προϊόντα. Η αναβα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
Image
Image

Search