ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Τον σκότωσε, τον πέταξε σε στάβλο και κοιμόταν δίπλα στον σκελετό του επί 4 χρόνια

Μία φρικιαστική ιστορία αναβίωσε χθες (22/04) στις δικαστικές αίθουσες στα Ιωάννινα, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 44χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε έναν 23χρονο συντοπίτη του

. Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι φέρεται να έσπασε το κρανίο του, να τον έδεσε χειροπόδαρα και να τον πέταξε σε στάβλο που εργαζόταν ως επιστάτης, ενώ για 4 ολόκληρα χρόνια κοιμόταν δίπλα στα κόκκαλά του.

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων το 2007, οπότε και ο 23χρονος βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τον 44χρονο, ο οποίος μέχρι και σήμερα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, σύμφωνα με το Star. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε 4 χρόνια μετά, στις 5 Μαΐου του 2011.

Ο σκελετός του 23χρονου, σύμφωνα με την δικογραφία, ανακαλύφθηκε όταν “έπεσαν” χιόνια στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα στην οροφή του στάβλου. Τότε, ένας εργάτης που επιχείρησε να διορθώσει την οροφή, βρέθηκε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό εύρημα.

Ο 44χρονος αρχικά είχε καταθέσει ως μάρτυρας, ωστόσο στη συνέχεια μετατράπηκε σε κατηγορούμενος, καθώς ήταν το τελευταίο άτομο που είδε τον 23χρονο, ενώ ο σκελετός βρέθηκε δίπλα στο στάβλο του.

Μάλιστα, το κρανίο του 23χρονου έφερε κατάγματα, και από αυτό το στοιχείο ο ιατροδικαστής ανακάλυψε πως πρόκειται για δολοφονία.

«Πράγματι είχαν βρεθεί τα κόκκαλα του συγκεκριμένου ανθρώπου δίπλα από τον κατηγορούμενο και εντολέα μου. Δεν υπήρχε άλλο στοιχείο. Εξαρχής είχε πει ότι δεν έχει καμία σχέση. Το ζήτημα είναι ότι καταδικάστηκε ερήμην στην Αλβανία για το ίδιο αδίκημα, επιβάλλοντάς του ποινή 18 χρόνια κάθειρξης. Αυτό ανακαλύφθηκε σήμερα κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Δικάστηκε, χωρίς να το ξέρει, και τώρα θα γίνει η μεταγωγή του στην Αλβανία. Ο ίδιος, είχε συλληφθεί πριν από 11 μήνες και είχε προφυλακιστεί στη Λάρισα» αναφέρει στο Star, ο δικηγόρος του 44χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

 

ΠΗΓΗ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search