ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Εικόνες από την Αττική

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει όλη την έκταση της Αττικής.

Το πέπλο αφρικανικής σκόνης που «πνίγει» τον αττικό ουρανό δημιουργεί ένα απόκοσμο σκηνικό. Αυτό που είχε ήδη δημιουργηθεί στη νότια Ελλάδα μεταφέρθηκε και βόρεια

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και αύριο θα είναι μεγάλες οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας, ιδιαίτερα για την κεντρική, δυτική και νότια χώρα, και στη συνέχεια το φαινόμενο θα περιοριστεί προς τα ανατολικά και νότια τμήματα, καθώς ο άνεμος θα γυρίσει από νότιος σε δυτικός και βορειοδυτικός.

Η συννεφιά θα επικρατήσει σήμερα στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα και ιδιαίτερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα συναντήσουμε λασποβροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σε Αιγαίο και Ιόνιο και θα προσεγγίσουν μέχρι και τα 9 μποφόρ. Στους 26-28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές με εξαίρεση τα βορειοδυτικά όπου δεν θα ξεπεράσει ο υδράργυρος τους 21 βαθμούς. Στη βόρεια Κρήτη με τη βοήθεια του «καταβάτη» νοτιά θα εκτοξεύσει τον υδράργυρο κοντά στους 33-35 βαθμούς Κελσίου.

 Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου & Περιφορά του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών. https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE% . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Πλήθη πιστῶν κατέκλυσαν τούς Ναούς τῆς Ἀποστολικῆς πόλεως τῶν Πατρῶν, τόσο κατά τήν Μεγάλη Πέμπτη τό βράδυ, στήν Ἀκολουθία τῶν Παθῶν, ὃσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Κεντρική Μακεδονία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μ. Παρασ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με συννεφιά και κάποιες βροχές θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024), καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός.  Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search