ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθήτριες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από ιδιοκτήτη στάβλου

Ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή της Ημαθίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία. Τα κορίτσια ηλικίας 15 και 14 ετών, σε κατάσταση σοκ από την σεξουαλική επίθεση στην Ημαθία, ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Το συμβάν, σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (23.04.24) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το σήμα της ΕΛΑΣ, ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου, καθώς «ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις, σε βάρος των ανήλικων μαθητριών, ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

Ο δράστης με τη  σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25/4) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από γονείς των ανηλίκων, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Νάουσας».

https://www.zougla.gr/

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε Πάτρα και Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με διοικητές των Περιφερειών Δυτικής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search