ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νέες συμμετοχές για την πορεία κατά τις ανεργίας

Νέες δηλώσεις στήριξης και συμμετοχής στην πορεία αγώνα κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα, που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή 3 με 10 Απρίλη, και σήμερα έφτασαν στον Δήμο Πατρέων από περιοχές, εντός και εκτός Αχαΐας.

         

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής της πάλης

Προπονητής του Π.Σ. Πύργου «Ο Τιτάν»:

«Είναι ιδιαιτέρα αισιόδοξο να δημιουργούνται ανάλογες πρωτοβουλίες οι οποίες ευαισθητοποιούν για το κυριότερο σημερινό πρόβλημα ειδικά για τις νεαρότερες ηλικίες των συμπολιτών μας, την ανεργία.

Το βιώνουμε όλοι καθημερινά και το βλέπουμε να αγγίζει κάθε πλευρά της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, με τον τομέα του αθλητισμού να πλήττεται καίρια και σε καθημερινή βάση.

Τα συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή της Πάτρας για την υλοποίηση αυτής της δράσης».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΓΙΟΣ, Καθηγητής Προπονησιολογίας Χειροσφαίρισης, Διευθυντής Εργαστηρίου Αθλοπαιδιών, Διευθυντής Τομέα Αθλοπαιδιών, μέλος Κοσμητείας ΣΕΦΑΑ:

«Χαιρετίζω την πρωτοβουλία σας και δηλώνω την υποστήρική μου στην προσπάθεια αυτή. Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω ενεργά την ημέρα που θα φτάνετε στην Αθήνα».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

«Ομόφωνα το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας (ΣΔΥΠ) αποφάσισε τη στήριξη της πορείας αγώνα που διοργανώνει ο Δήμος, αλλά και συμμετοχή σε αυτή».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ»

«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αχαΐας «Ο Αιμοδότης», τάσσεται αλληλέγγυος στην πρωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη για την διοργάνωση της πορείας ανέργων Πάτρα- Αθήνα και τον συγχαίρει για την εξαίρετη πράξη του».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΑΤΡΑΣ

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας, συνεδρίασε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε τη συμμετοχή του στην πορεία που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων στην Αθήνα από τις 3 μέχρι τις 10 Απριλίου».

Επίσης, δηλώσεις από:

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ

-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΠΑΜΕ) ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στο ανοιξιάτικο διάλειμμα! Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το σκηνικό αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας, με εμφάνιση τοπικών βροχών - και καταιγίδων σε αρκετές περιοχές - κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη τω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους πρ
Image
Image

Search