ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

60 ημέρες πόνου για τους Έλληνες-Αφαίμαξη με 15 δις φόρων

Δίμηνο «φωτιά» προ των πυλών για το σύνολο των φορολογουμένων, αφού θα πρέπει να πληρώσουν περί τα 10 δισ ευρώ ώστε και τα δημόσια Ταμεία να πιάσουν τους στόχους που έχουν τεθεί με βάση τον προϋπολογισμό. Και αυτό βέβαια αφού πρώτα πλήρωσαν τη δόσης του ΕΝΦΙΑ, όπως και ακόμη 4,9 δις ευρώ τον Οκτώβριο. Και αυτό καθώς το Δημόσιο θέλει οπωσδήποτε εισπράξεις 15 δις ευρώ για το δ’ τρίμηνο της χρονιάς ώστε να ανταποκριθεί στις προβλέψεις της κυβέρνησης.

Στο τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να πληρωθεί η τρίτη και τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα που θα είναι περίπου 1,254 δις ευρώ, η πέμπτη δόση του φόρου εισοδήματος για τα νομικά πρόσωπα και άλλα 629 εκατ. ευρώ για την τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ του 2017

Επίσης στο τέλος Δεκεμβρίου θα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας που προβλέπεται ότι θα βάλουν στα ταμεία του κράτους περίπου 1,2 δις ευρώ η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ (628 εκατ. ευρώ) και η έκτη και τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος.

Επιπρόσθετα, τον Ιανουάριο του 2018 θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη δόση του ΕΝΦΙΑ ποσού 626 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ με βάση τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου και σε συνάρτηση με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού στο εννεάμηνο, έως το τέλος του έτους απαιτούνται πληρωμές 7,5 δις ευρώ έμμεσων φόρων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Χρυσή λίστα» με συνεπείς επιχειρήσεις και επαγγελματίες, στους οποίους η εφορία θα πιστώνει αμέσως τις επιστροφές φόρου και ΦΠΑ, ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το λεωφορείο στην Εύβοια τραυμάτισε το κορίτσι που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο στη Χαλκίδα. Αναστάτωση στο σημείο του ατυχήματος…   Σε νοσοκομείο στη Χαλκίδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν γείτονες ενός 60χρονου στη Βρύναινα Αλμυρού στη Μαγνησία καθώς τον εντόπισαν νεκρό στην αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα αιτία του θανάτου της άτυχης γυναίκας. Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Εύβοια. Σύμφ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.    Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
Image
Image

Search