ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24ωρη απεργία την Κυριακή από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους

Η Ομοσπονδία  Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, με ομόφωνη απόφαση της Διοίκησής της, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

«Η λειτουργία των καταστημάτων στις 5/11/2017 συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε πρόσφατα η Κυβέρνηση στο συμπληρωματικό Μνημόνιο του Μάιου και  μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών.

Είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της Κυριακάτικης Αργίας θα συνεχιστεί διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε  τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, με νέα Πανελλαδική Απεργία στις 5/11/2017.

Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την  απεργιακή μάχη ενάντια στο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Η Απεργιακή Συγκέντρωση της ΟΙΥΕ και των Σωματείων θα γίνει στην ΕΡΜΟΥ (Σύνταγμα) και ώρα 11.00 π.μ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η ώρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024 έφτασε. Μετά από τις δύο ημιτελικές φάσεις,  θα μάθουμε ποιο τραγούδι θα κατακτήσει το πρώτο βραβείο του 68ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε αντίθεση με τον αγώνα των γυναικών που προηγήθηκε, ο τελικός του final-8 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών δεν έκρυβε ούτε σασπένς, ούτε εκπλήξεις. Με ένα σερί 6-0 στο πρώτο η . . .
LIFE STYLE

Βαριά πολιτικό έχει καταλήξει να είναι το κλίμα της φετινής Eurovision λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Μάλμε με τις διαδηλώσεις και τα όσα συμβαίνουν με συμμετέχουσες χώρες. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, για τη διαχείριση της μετατροπής της Μονής της Χώρας, σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα τωναστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών,που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε περιοχές του Μεσολο
Image
Image

Search