ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Τραγική κατάληξη στη ζωή του θέλησε να δώσει 62χρονος επιχειρηματίας, που αυτοκτόνησε στην Άνω Γλυφάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, άντρας, που μένει σε άλλη περιοχή, οδήγησε με το αυτοκίνητό του στην οδό Πριγκηπονήσων, στην Άνω Γλυφάδα και αφού βγήκε έξω αυτοπυροβολήθηκε με ένα πιστόλι στο κεφάλι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και έφτασε στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 62χρονος επιχειρηματίας είχε οικονομικά προβλήματα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 17 Μαΐου, δηλαδή περίπου 6 χρόνια μετά την αποκάλυψη της έκθεσης – βόμβα της εταιρείας Quintessential Capital Management (QCM) για τα οικονομικά δεδομένα της Follie Follie, . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπό το κίνημα της παραλίας, στην αυστηροποιήση του πλαισίου για τις παραλίες, μέσω της δημιουργίας ειδικού Μητρώου Συμβάσεων Παραχώρησης. Θα υποστηρίζει τη διενέργεια δημοπρασιών . . .
LIFE STYLE

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απορία που έχει σχετικά με την εμφάνισή της και πώς αυτή αποτυπώνεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.Σε νέο story της, . . .
LIFE STYLE

Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή. «Δεν σταματάω να ενηλικι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search