ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάτρα αύριο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την Πάτρα θα επισκεφθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αστήρ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η ώρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024 έφτασε. Μετά από τις δύο ημιτελικές φάσεις,  θα μάθουμε ποιο τραγούδι θα κατακτήσει το πρώτο βραβείο του 68ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε αντίθεση με τον αγώνα των γυναικών που προηγήθηκε, ο τελικός του final-8 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών δεν έκρυβε ούτε σασπένς, ούτε εκπλήξεις. Με ένα σερί 6-0 στο πρώτο η . . .
LIFE STYLE

Βαριά πολιτικό έχει καταλήξει να είναι το κλίμα της φετινής Eurovision λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Μάλμε με τις διαδηλώσεις και τα όσα συμβαίνουν με συμμετέχουσες χώρες. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, για τη διαχείριση της μετατροπής της Μονής της Χώρας, σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα τωναστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών,που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε περιοχές του Μεσολο
Image
Image

Search