ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τραγωδία με το θάνατο 19χρονου στην άσφαλτο-2 οι σοβαρά τραυματίες(ΦΩΤΟ)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 4:30 περίπου τα ξημερώματα, στον Περιφερειακό δρόμο Πύλης-Καρδίτσας, μετά την αερογέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής, στο ύψος του Φλαμουλίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 19χρονος οδηγούσε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη περίπου 50 μέτρα έξω από τον περιφερειακό και κατέληξε στα χωράφια.

Ο θάνατος του 19χρονου μάλλον ήταν ακαριαίος, καθώς εκσφενδονίστηκε 20 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, έχοντας υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάκωση αυχένα.

Στο αυτοκίνητο σύμφωνα με το "trikalaola.gr" απέβαιναν άλλα δύο 18χρονα παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά. Να σημειωθεί πως εκείνη τη ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς στα Τρίκαλα. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Καρδίτσα.

Προανάκριση διενεργεί ήδη το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια των αλβανικών αρχών βρίσκεται ο δολοφόνος των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων, του 80χρονου Κώστα και της 84χρονης Κλεονίκης Ηλία, στο χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στη Βόρεια Ήπε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο αδελφός της 77χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αγία Παρασκευή, από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της, έμαθε από την τηλεόραση για το συμβάν. «Είχε πάει εκκλησία, εξ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ροκάδες, ο Αντώνης Τουρκογιώργης. Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης ήταν ιδρυτικό μέλος του θρυλικο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Γεια σας από την Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
Image
Image

Search