ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απογραφή Ζωικού Κεφαλαίου στην Δ.Ε ανακοινώνει το Υπουργείο

Το υπουργείο ενημερώνει όλους τους κατόχους αιγοπροβάτων και τους κατόχους χοίρων στην Δυτική Ελλάδα, ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία πρέπει να προβούν στην υποχρεωτική ετήσια απογραφή των ζώων τους για το 2017 ως εξής:
υποχρέωση απογραφής έχουν και όσοι έχουν  μηδενικό αριθμό ζωικού κεφαλαίου.
 για τα αιγοπρόβατα η απογραφή διενεργείται και κοινοποιείται στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή από 1 Νοεμβρίου µέχρι 15 Δεκεμβρίου
για τους χοίρους απογραφή διενεργείται από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου και κοινοποιείται στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή εντός 30 ημερών από τη διενέργεια της.
          Υπενθυμίζεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων η κοινοποίηση της απογραφής των αιγοπροβάτων και χοιροειδών μπορεί να γίνει:
α)  µε  την  χρήση  από  τον  κτηνοτρόφο της  ψηφιακής  υπηρεσίας  στην  ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-services.minagric.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι αναρτημένες εκεί και χωρίς την φυσική παρουσία του κτηνοτρόφου στην κτηνιατρική υπηρεσία ή

β) µε την προσέλευση του κτηνοτρόφου στην κτηνιατρική υπηρεσία,
Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τα εξής:
-Κατά την υποβολή των απογραφικών στοιχείων μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας, εκδίδεται σχετική βεβαίωση που την επισυνάπτει στο μητρώο του.
-Η ψηφιακή υποβολή δεν υποκαθιστά την υποχρέωση για ενημέρωση του μητρώου.
             -Η υποβολή απογραφής γίνεται μια φορά το χρόνο.
             -Η παράλειψη διενέργειας της απογραφής  και η μη ορθή συμπλήρωση του μητρώου αποτελούν παραβάσεις που επισύρουν διοικητικές κυρώσεις .

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά τις εργασίες που εκτελεί ο ΟΣΕ στις γραμμές του προαστιακού στην Όθωνος Αμαλίας, προκλήθηκε βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση του ίντερνετ στο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για 5 πλημμελήματα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στους 28 συλληφθέντες για την κατάληψη της Νομικής. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για: διατάραξη λειτου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ενίσχυση του κρίσιμου ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από την ανάπτυξη της εγχώριας ναυπηγικής βιομηχανίας αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Βασ. Χρυσανθακόπουλου στα 49 του μόλις χρόνια. Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά τις εργασίες που εκτελεί ο ΟΣΕ στις γραμμές του προαστιακού στην Όθωνος Αμαλίας, προκλήθηκε βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση του ίντερνετ στο κεντρικό ΚΕΠ του Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Βασ. Χρυσανθακόπουλου στα 49 του μόλις χρόνια. Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Γε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελο
Image
Image

Search