ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Γεράνιου

Από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών, θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι η νεκρώσιμος ακουλουθία για τον Ανδρέα Γεράνιο, που έσβησε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 80 ετών.

Επί χρόνια ήταν Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και μαζι με τη σύζυγο του Ταρσίτσα, είχαν αποκτήσει δυο παιδιά τον Σταύρο και τη Νεφέλη.

Η ταφή του θα γίνει στο Α Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Η ανακοίνωση του ΕΚΠ

Σύσσωμη η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για τον θάνατο του Συναδέλφου Συναγωνιστή Ανδρέα Γεράνιου, πρώην Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Ο Ανδρέας Γεράνιος διετέλεσε Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας από το 1982-1994, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΓΣΕΕ επί 6 χρόνια και εκπροσώπησε τη Γενική Συνομοσπονδία σε Διεθνή Συνέδρια, υπηρετώντας το Συνδικαλισμό και τους Κοινωνικούς Αγώνες έχοντας πάντα ως προμετωπίδα τη Δημοκρατία, την προβολή των Συνδικάτων και των Εργατικών Διεκδικήσεων.

Ο Ανδρέας Γεράνιος μπορεί να έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, θα ζει όμως για πάντα στις καρδίες μας έχοντας την Αγάπη και τον Σεβασμό Όλων μας!

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια προς την Οικογένειά του.

Θα κατατεθεί στεφάνι από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και χρηματικό ποσό στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγ. Διονυσίου αύριο 11/11/2017 και ώρα 12:00.

Καλό σου ταξίδι Πολυαγαπημένε μας Συνάδελφε Πρόεδρε Ανδρέα

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Άψογη ερμηνεία, εντυπωσιακή χορογραφία, ευρηματική σκηνική παρουσία. Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη  δεύτε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, για το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες «Η αξιοκρατία λείπει στη χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search