ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία για γιατρούς και προσωπικό νοσοκομείων την Πέμπτη

Απεργιακές κινητοποιήσεις προγραμματίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου κατά των ελαστικών μορφών απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, οι συνδικαλιστικές ενώσεις καλούν τα μέλη τους σε τετράωρη παναττική στάση εργασίας, από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00 μ.μ. και σε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι.

ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ ζητούν την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων του προσωπικού που απασχολείται με ελαστικές μορφές εργασίας και την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 806 τεμάχια πυροτεχνικών ειδών και πιο συγκεκριμένα κροτίδες, είχε στην κατοικία του στην οποία έγινε αστυνομική έρευνα, άνδρας ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την περίοδο 29 Απριλίου έως 2 Μάϊου, θα καταβληθούν 1.208.661.888 ευρώ σε 1.799.517 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο.Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι:-Παρουσίαση από τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Kατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά Σαντορίνης το Σάββατο το απόγευμα, δίπλα από το λιμάνι του Κόρφου και προκάλεσε ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search