ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέοι υπεύθυνοι σε τομείς της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ

Νέα άτομα τοποθετήθηκαν σε τομείς της ΝΟΔΕ Αχαίας της ΝΔ, για να συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη εικόνα και δράση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση πιυ υπογράφει ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Ανδρέας Μαζαράκης.

"Ορίζονται:

  • Ο κος Κυριάκος Αυγερίδης ως υπεύθυνος για τον τομέα Εθελοντισμού.
  • Ο κος Λυκούργος Σταυρουλόπουλος ως υπεύθυνος για την Ανάπτυξη και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, με τους κους Νάσο Κτενά και Δημήτρη Θωμά ως μέλη.
  • Ο κος Γεώργιος Τσομής ανώτατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. ως υπεύθυνος για τις ´Ενοπλες Δυνάμεις.
  • Τέλος η κα Γεωργία Κιόση μηχανικός, ως αναπληρώτρια Τομεάρχης του Τομέα Υποδομών και Δικτύων."

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την περίοδο 29 Απριλίου έως 2 Μάϊου, θα καταβληθούν 1.208.661.888 ευρώ σε 1.799.517 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αντιπροσωπεία της Χαμάς μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα (29/4) στο Κάιρο από την πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, για συνομιλίες με στόχο την εξασφάλιση εκεχειρίας, όπως δήλωσε στο Reuters α . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σε δημοπρασία βγήκε και πουλήθηκε έναντι 1,37 εκατομμυρίων ευρώ ένα χρυσό ρολόι τσέπης, το οποίο ανήκε στον πλουσιότερο επιβάτη που βρισκόταν στον Τιτανικό. Με χαραγμένα τα αρχικά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες για εμπρησμό, από τα οποία ένα θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (29/4), αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search